Θέατρο Info.gr . Τα πάντα για το θέατρο.

Οι θεατρικές επιχειρήσεις του Βαγγέλη Λιβαδά παρουσιάζουν την ΥΠΕΡΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ

«ΝΟΥ ΔΟΥ Fun Park»

ΝΟΥ ΔΟΥ Fun Park


Κείμενα: Λάκης Μπέλλος- Γιώργος Γαλίτης – Θύμιος Καλαμούκης- Μάνος Βουλαρινός- Ελπίδα Κγρίλλα- Pitsirikos

Σκηνοθεσία: Κώστας Βουτσάς- Παύλος Κοντογιαννίδης

Σκηνικά- Κοστούμια: Μιχάλης Σδούγκος

Φωτισμοί: Τάκης Σούταλος

Μουσική & Τραγούδια: Χρήστος Νικολόπουλος

Μουσική Επιμέλεια: Γιώργος Παπαχριστούδης

Χορογραφίες: Αντώνης Λιβρόπουλος

Φωτογραφίες: Γιάννης Γραμματικός

ΝΟΥ ΔΟΥ Fun Park
ΝΟΥ ΔΟΥ Fun Park


ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Οι συγγραφείς της λένε για την παράσταση:
«Πρόκειται για μια κλασική επιθεώρηση που εστιάζει σε όλα τα σύγχρονα πολιτικά και κοινωνικά θέματα που αφορούν στους πολίτες. Η δράση εξελίσσεται στο «ΝΟΥΔΟΥ Fun Park», ένα πολιτικό πάρκο ψυχαγωγίας, με όλους τους ήρωες της κεντρικής πολιτικής σκηνής να παίζουν με τα εξτρίμ παιχνίδια του πάρκου, όπως: την Πολιτική το Ασφαλιστικό, την Παιδεία, το Περιβάλλον κτλ.»


Ο Βαγγέλης Λιβαδάς είναι μια ιστορική φυσιογνωμία του θεάτρου και προσωπικός μου φίλος εδώ και πολλά χρόνια. Με πολύ χαρά αποδέχτηκα την πρόταση που μου έκανε να γράψω τα τραγούδια της θεατρικής παράστασης «ΝΟΥΔΟΥ Fun Park». Πιστεύω πως είναι από τις ωραιότερες επιθεωρήσεις που γράφτηκαν τα τελευταία χρόνια. Με τον Κώστα Βουτσά μας συνδέουν από τον ελληνικό κινηματογράφο κλπ. Το θεωρώ τιμή μου, λοιπόν, το ότι συμμετέχω μουσικά στην παράσταση αυτή.

Με τιμή,

Χρήστος Νικολόπουλος

ΝΟΥ ΔΟΥ Fun Park
ΝΟΥ ΔΟΥ Fun Park


Και πάλι μαζί  με τον ακούραστο  Βαγγέλη Λιβαδά  ,δεν θυμάμαι   κι εγώ πόσα έργα  έχω κάνει μαζί του, μεγάλες επιτυχίες  όπως, η ποντικοπαγίδα η το πόρνες και πόρνες και τόσα άλλα. Και Ξανά μαζί μετά από 7 χρόνια για δύο καινούργιες παραγωγές στο θέατρο Αμιράλ και στο θέατρο Βέμπο  θέλω να ευχαριστήσω  τον 'Εντη και τον Μάρκο για την βοήθειά τους και τον φίλο μου τον Γιώργο Γιαννακό για το τρέξιμο και το ψάξιμο που έκανε για όλα τα πράγματα που χρειάζονται για τις δύο παραστάσεις .Εύχομαι να περάσετε καλά στην ωραία παράσταση που στήσαμε όλοι μαζί για εσάς με την μεγάλη βοήθεια του Βαγγέλη Λειβαδά και της γλυκύτατης Σμαρούλας Γιούλη.

Με εκτίμηση
Σδούγκος Μιχαήλ 


Η πιο fun park συνεργασία μου σαν μουσικός!!!! Ξεχωριστή εμπειρία το κέφι & η ιδιαίτερη ερμηνεία των ηθοποιών στα τραγούδια!

Γιώργος Παπαχριστούδης

Το θέατρο για μένα είναι η ζωή. Ένας πίνακας, ένα βιτρώ με πρωταγωνιστές, κείμενα, μουσική, φώτα, ήχο, σκηνικά, κουστούμια…. Προσπάθησα και νομίζω πως τα κατάφερα να δώσω πνοή και κίνηση στις εικόνες της παράστασης, για να ξεκινήσει το «ταξίδι»αυτής της επιθεώρησης στο «ΒΕΜΠΟ». Είμαι πιο γεμάτος από γνώση, συναισθήματα και εμπειρία και απλά ευχαριστώ την παραγωγή, τους πρωταγωνιστές και συντελεστές και όλους τους συναδέλφους του Θεάτρου που εμπιστεύτηκαν την πινελιά μου!

Αντώνης Λιβερόπουλος
Χορογράφος


ΜΕ ΤΟΥΣ:


Κώστα Βουτσά

Παύλο Κοντογιαννίδη

Μάρθα Καραγιάννη

Μαρία Τσακαλίδου

Γιώργο Μητσικώστα

Νατάσα Τσακαρισιάνου

Γιώργο Βούλτζατη

Κωνσταντίνο Κυριακού

Νικολέτα Ρηγάκη

Χρήστο Μακρή

Μάνο Καραβασίλη

Μαρία Μανιμανάκη

Σοφία Μπιλίτσα

Δήμητρα Γρηζιώτη

Διαβάστε: Το δελτίο τύπου της παράστασης

Website θεατρικών επιχειρήσεων Λιβαδά : www.livadas.gr

ΝΟΥ ΔΟΥ FUN PARK

Το www.theaterinfo.gr είναι ένα website αφιερωμένο στο θέατρο. Τα πάντα για το ελληνικό και το παγκόσμιο θέατρο, μια δημιουργία του www.internetinfo.gr.

INTERNETINFO © ΘΕΑΤΡΟ INFO.GR